Induwand

RVS & Stucco Panelen

Roestvrij stalen en stucwerkpanelen

Naast de diverse RAL-kleuren,  Plastisol-kleuren en Foodsafe levert Induwand de panelen ook in een RVS of Stucco uitvoering. Deze isolatiepanelen zijn in uitvoering gelijk aan onze andere panelen en kunnen dus ook onderling gecombineerd worden.

RVS

Het RVS paneel kan geleverd worden in een 304 of 316 kwaliteit, is standaard 0,50 mm dik en aan de zichtzijde geslepen met korrel K320. De panelen kunnen desgewenst aan één of twee zijden van het paneel worden voorzien van RVS, of eventueel in een combinatie met andere afwerkingen. Induwand produceert de RVS en Stucco panelen voor situaties waar bijvoorbeeld een agressieve luchtomgeving of intensieve belasting van chemicaliën heerst.

Stucco

De Stucco – of geëmboseerde staalplaat – heeft exact dezelfde eigenschappen als de standaard lak, echter is het materiaal in de oppervlakte licht gewalst, door middel van een speciale walsmethode. Het grote voordeel van het Stucco materiaal is met name de krasbestendigheid en kan dus toegepast worden in situaties waar de panelen intensief belast worden. Daarnaast geeft de speciale walsing de staalplaat nog meer sterkte mee. De Stucco staalplaat is standaard 0,50 mm dik, altijd voorzien van een beschermfolie en vlak uitgevoerd.

Meer weten over onze RVS en Stucco sandwichpanelen of andere soort isolatiepanelen?
Neem contact op met onze experts en laat u adviseren over de mogelijkheden
van een sandwichpaneel voor uw bedrijf.

Deuren

Koel- en vriesschuif deuren

Koel- en vriesdraai deuren

Kamer deuren

Geïsoleerde luiken