Induwand

EPS Panelen

EPS Panelen Steenwolpanelen 

De toonaangevende EPS sandwichpanelen zijn geïsoleerd en ontworpen voor de bouw van onder andere scheidingswanden, koelcellen, vriescellen, klimaatkamers, stallen en loodsen.

Door de eenvoudige en zeer snelle montage van het Z-lock paneel bent u verzekerd van een strak en efficiënt eindproduct. De maximale overspanning is maar liefst vijftien meter, dus u heeft geen dure staalconstructies meer nodig. En dankzij onze moderne continuemachine kunnen wij een constante kwaliteit, maatnauwkeurigheid en perfectie waarborgen.

Eén van de grote voordelen van het EPS paneel ten opzichte van bijvoorbeeld een PUR paneel of steenwolpaneel, is dat de isolatiewaarde in de loop der jaren constant blijft en dus niet terugloopt. Het maakt niet uit of je een EPS paneel gebruikt als dakpaneel of wandpaneel. In alle situaties in bedrijfsgebouwen of woonhuizen komen de panelen goed tot hun recht.

Er zijn verschillende coatings mogelijk voor het uiterlijk van een EPS isolatieplaat. Wij bieden het product aan in alle Plastisol-kleuren en RAL-kleuren. Voor meer technisch inzicht kunt u de informatie over het productieproces en de technische kenmerken van isolatiepanelen raadplegen.

Meer weten over het EPS sandwichpaneel of andere soort geïsoleerde panelen? Neem contact op met onze experts en laat u adviseren over de mogelijkheden van een sandwichpaneel voor uw bedrijf.

Kenmerken

Deuren

Koel- en vriesschuif deuren

Koel- en vriesdraai deuren

Kamer deuren

Geïsoleerde luiken